LIVE
COURSE

KARAKTER KÉSZÍTÉS

REDSHIFT   ARNOLD

részletek hamarosan!

CHARACTER
SCULPTING & 3D PRINT
COURSE
LIVE
3D Print
SLA TECHNOLOGY
FORM 3 | 25-300 µm
Tervezés
Megvalósítás
3D Print
sándor szilárd
character artist
"Létezik az a pont, ahol a legtöbb kezdő évekig elakad. Van némi ismereted, de ha összerakod, valahogy nem működik.
Segítek az alapok megszilárdításában, egyben megvalósítani egy olyan karaktert, amit elképzeltél és a végén kézben foghatod a kurzuson készült saját 3D Print modelled."
Magamról

AXCLAYROOM

#0023
personal server
LIVE

LEMON

CLAYROOM
40 óra
Kezdő szint
Kurzuson készült karakterről
 3Dprint készül
25-300 µm - 8cm magas - 10 óra nyomtatás
6 Hónap online támogatás
portfolió elkészítéshez
PERSONAL SERVER
Választható időpontok | GMT+2
Hétfő-Péntek | 9:00-12:00, 13:00-15:00, 16:00-18:00 | 14 alkalom 
Kezdés dátuma
Augusztus 3.
Napok száma
6-14
minimum 6 nap / maximum 14 nap
Szoftver használat
Blender 2.82aKeyShot PRO 9.3Marvelous Designer 9Substance PainterAdobe Photoshop 2020
Kinek szól - Tematika - 30 téma

189.000 Ft

Jelentkezés

MELON

CLAYROOM
40 óra
Haladó szint
Kurzuson készült karakterről
3Dprint készül
25-300 µm - 10cm magas - 16 óra nyomtatás
6 Hónap online támogatás
portfolió elkészítéshez
PERSONAL SERVER
Választható időpontok | GMT+2
Hétfő-Péntek | 9:00-12:00, 13:00-15:00, 16:00-18:00 | 14 alkalom 
Kezdés dátuma
Augusztus 3.
Napok száma
6-14
minimum 6 nap / maximum 14 nap
Szoftver használat
Blender 2.82aKeyShot PRO 9.3Marvelous Designer 9Substance PainterAdobe Photoshop 2020
További információ
Kinek szól -Tematika - 30 téma

239.000 Ft

Jelentkezés
10% diák, tanár, GYES-en lévő szülő kedvezmény - Kamatmentes 2 havi részletfizetés
A kedvezmények igénybevételéhez szükséges a kedvezményre jogosító okirat másolata, melyet kérlek mellékeld a jelentkezésnél. Ennek hiányában nem vehető igénybe a kedvezmény. Mivel a kedvezmény a résztvevő személyes státuszára vonatkozik, így EV-ként a számla is a résztvevő nevére állítható ki.

Jelentkezés előtt

foglald le az időpontot
Foglalás most
Facebook Calendar App
FREE TO DOWNLOAD
CONCEPT ART
#IdeaForDifferentShot
FREE TO DOWNLOAD
JANUÁR 23.

Blender 2.90.1

FREE TO DOWNLOAD

Egyediség

"Add Önmagad, egyediségre törekedj, ezzel hozzájárulsz, hogy én is fejlődjek, így pedig mindannyian fejlődünk."

Hiszem, hogy az egyediség és a vélemény befogadás, jó irány. Ha felismerjük egymás különbségeit, azzal hozzájárulunk a kreativitáshoz és támogatod a fejlődésünket. Egyedi, kreatív és vélemény befogadó munkafolyamat kialakítására törekszem és akár kialakulhat egy munka-kapcsolat a jövőben.
Hiszek abban, hogy minden személy egyedisége, egyedibbé tesz engem is!

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Kinek szól az axclayroom?

LEMON & MELON CLAYROOM azon művészek számára szól, akik reálisan látják a fejlődés útját. Ezért is szeretném jelezni előre, hogy Légy reális Önmagaddal - talán nagyobb kihívást jelenthet az AXCLAYROOM, ha már az alapok benned vannak és van szoftver ismereted ZBrush és Blender környezetben. Ennek a két szoftvernek az ingyenes verziójával el tudlak kalauzólni a fejlődésed útján, úgy hogy a Te általad megálmodott karaktereden fogunk dolgozni és a végén kinyomtatjuk 3D-ben. Ha bármilyen kétséged van - kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot mielőtt kifizetnéd a kurzust, szívesen segítek. A tapasztalatom alapján elmondható, hogy kurzusaim a leghatékonyabbak azon művészek számára, akik már megtanultak néhány szoftverismeret alapot, tudják, hogy eljuthatnak a következő szintre, de még nem tudták megoldani.

Mire jó a 3Dprint?

AXCLAYROOM az organikus forma/formák megértésére van felépítve. Legyen az akár egy creature, vagy stilizált karakter. Legyél egyedi, és többit bízd a CLAYROOM módszereire. A formák mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a síkokra, mivel a formákat a síkokra igazítjuk, hogy a 3d térben megforgatva minden kamera szögből jól működjön a modell. Szabad szemmel értelmezni a 3d-ben készült karaktert 3Dprint segítségével, közelebb hoz a formák, és a síkok megértése. Nem mellékesen, a mai 3Dprint technológia µm/mikrométerben lenyűgöző eredményekre képes a részletek megjelenítésben. Alapesetben világos szürke  3Dprint készül a karakterről, ami könnyen festhető.
Egyedi szín igényre is van lehetőség előre egyeztetéssel  |  ◎ color kit mixing   |   RGB & HEX

Milyen támogatást kapok 6 hónapig?

Minden rajtad múlik, hogy mit hozól ki a 6 hónapból. 
Tapasztalatból gondolom, hogy egy kurzus után milyen fontos a interaktív kapcsolat a képzésen tanultak miatt. Voltam már abban a helyzetben többször, hogy a kurzus után is rengeteg kérdés maradt bennem, vagy ismétlést igényeltem, mivel a sok információ halmazban nem mindent tudtam rögziteni. Persze mindent meg lehet találni az világhálón, viszont a keresgélés jóval több időt vesz igénybe, mint egy online kapcsolat a kurzus után. AXCLAYROOM biztosít személyre szabva DISCORD szevert, és ott lehetőséged lesz 6 hónapon keresztül a kérdésekre, esetleg véleményre várva.
Szorgalmas 6 hónap alatt, akár egy portfolió összeállításra is elég lehet.
Hétközben chat lehetőség, vagy hétvégén megosztott képernyővel. DISCORD ●LIVE

Hogyan foglalhatom le az időpontot?

Első lépéskén látogass el az AXCLAYROOM Facebook oldalára, ahol meg tudod nézni a  Foglalás most gomb megnyitásával a időpont lehetőségeit. Válaszd ki, számodra megfelelő időpontot, és írd meg a megjegyzésben a szoftver használatot, és napok számát.
( pld. zbrush, blender, substance, 10 nap ) Várd meg a visszajelzést Facebook messengeren. Legjobb esetben a   jováhagyás válasz érkezik, vagy kapni fogsz egy időpont  modosítás ajánlatot, ha netán foglalt a Te általad megjelőlt időpont. Utána töltsd ki a
Jelentkezési lapot, küld el és várd meg a visszajelzést!..., csak utána kell kifizetned a tandíjat. Te osztod be, hogy mennyi alkalommal szeretnéd elégezni. Van lehetőség intenzív időbeosztásra is, akár  napi 5óra alkalmanként. Rugalmas leszek, és figyelembe veszem a lehetőségeidet. Időpont foglalásnál, csak a kezdés időpontját kell megadnod. Változó időpont beosztásra is van lehetőség, előre egyeztetés szükséges. ( pld. hétfő 9:00-12:00, kedd 16:30-19:00-ig, ... )

3Dprint nélkül kedvezőbb az ár?

Igen, 10%-al kedvezőbb!

AXCLAYROOM célja az, hogy a workshopon tanultakkal az elkészült karaktert, kézben foghatja a diák. Belátásunk szerint a legjobb minőséggel készítjük a 3Dprint karaktert, ehhez választottuk a FORMLABS-től a FORM 3-as szériát, ami SLA technológiával képes 
25-300 µm / mikróméterben minden apró részletet megjeleníteni úgy, hogy a fröccsentés gyártás technológia szinthez közel álljon. Fontosnak tartom, hogy a képzés során a tanultakkal megbizonyosodjunk a formákról és a síkokról organikus modellen megalkodtva.
A kinyomtatott 3Dprint karakter kézben fogva, megforgatva minden nézetből, látásunk perspektívájából közelebb hoz a formák, síkok megértésében, de nem ragaszkodom az elveimhez, ha számít a kedvezmény lehetőségeidnél. 
6 hónapos támogatás alatt is alkothatsz több karaktert, és kedvező nyomtatási óradíjra számíthatsz, azaz -20% 
3Dprint árak 🡷

3Dprint árak / SLA technológia

formlabs  |  Form 3
AXCLAYROOM diákoknak -20% kedvezmény

Nyomtatási óra: 3.400 Ft
Modell előkészítés: 3.000 Ft / óra
Standard felbontás: 0.1 mm
max. felbontás: 0.025 mm / 25 µm microns
max. méret: 14.5 × 14.5 × 18.5 cm
Alapanyag: UV Resin with ColorKit
Tűrés: 0,1 mm<
Formátum: .stl .obj .form file stb.
Utómunka: 5000 Ft / 1 óra / Dremel STYLO / micro polish tool

Lesz állásom a workshop után?

Ha olyan kurzust, vagy workshopot látsz ahol ezt ígérik, ott gondlkodj el azon ez mennyire reális. 
Valószínű bölcs dolog ezt feltételezni, mivel csak a kemény munka, és a szorgalmas hónapok után áll össze egy olyan portfolió amivel állást lehet pályázni. Egy kurzuson, elsajátíthatsz egy munkafolyamatot, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy minden gyakorlásod, mindenapos tanulásod gördülékenyebb legyen.
Legfontosabb 3 elem az álláshoz, sok-sok gyakorlás, elhivatottság és legyen CÉL! Ha a cél megvan, az már elég lesz, mivel nem figyeled mennyit, és milyen sokat gyakorolsz a céljaid érdekébe. Úgy gondolom, hogy a 6 hónapos online támogatással ami szorgalommal párosulva, akár egy Character Artist Passport készülhet el az állások küszöbéig. 

A többi azon múlik, hogy mennyire leszel elhivatott az állásinterjún egy széken ülve, miközben csupa jó arcok, és PRO ARTIST akar veled dolgozni. 

Azon leszek a kurzus alatt, hogy őszinte visszajelzést kapj ahhoz, hogy napról-napra fejlődj és a legjobbat hozzam ki belőled. 
Ami az állást illeti - Ha igazán akarod, és az a célod, akkor odaérsz, Hiszek benned!

Szakmai felelősség

axclayroom szakmai alázattal veszi a szerepét és az elvárásokat felmérve, azon dolgozik, hogy napról napra jó hatással legyen azokra, akik elhivatottak, és szenvedéllyel látják a 3d karakter művészetben rejlő perspektívát. 6 hónapos online támogatás is azért jött létre, hogy ne álljon meg a fejlődés útja, főleg akkor ha szorgalommal párosul.

Scott Eaton

Anatomy for Artists
support link
THANK YOU ALL
CLAYROOM
#IdeasForDifferentShapes
magic-wandcalendar-fulldiamondlineariconscrossmenuchevron-rightplus-circlecircle-minus